Arac Takip Sistemi

Fora Mobil Takip sistem rezaletini yazıyoruz. Firmamız Vodafone 'a araç takip sistemi talebini iletti. Vodafone ise bizi Fora Mobil Takip isimli bir firmaya yönlendirdi , bu yönlendirme Antalyada ringa iletişim diye bir vodafone bayisii tarafından yapıldı. aşagıda size yaşanan rezaletleri anlatacağız

1- Vodafone fora takip isteminden 18 adet araç takip sistemi istendi Agustos 2012 sonunda. sadece 11 tanesi geldi
bugun 20 aralık 2012 Hala diğer 7 adedi gelmedi ancak Agustostan beri faturalanı ödüyoruz.

2- 13 adet araç takip sistemi araçlarımıza monte edildikten sonra , bu 11 araçta elektirik problemi yaşanmaya başlandı aküleri bitti, sigortalar attı Araçlarımızın bakım gördüğü markanın yetkili servisi bize bir rapor hazırladı cihazların teknik YAPISINIn BU SORUNLARI ÇIKARTTIGINI raporladı.

3- monte edilen 11 cihazdan alınan veriler hata arz ediyordu park halindeki araç , seyir halinde gösteriliyor , batıdaki araç doğudan çıkıyordu . Firmaya 5 kez not bıraktık ama dönmediler, sağolsun vodafon müsşteri hizmetleri danışmanımız firmaya ulaştı ve bizi arattırdı . '' dedikleri sistem yeni henüz oturmadı güncelleme yapacagız 1 aya sonra bu sorunlar bitecek '' ardında 2 aydaha geçti ama sorunlar bitmeti sistem düzenlenemedi..

4 - Dün Fora Firmamıza yeni faturasını gönderdi teslim etmediği 7 cihaz ve sistemin faturasıda dahil
1 ay önce 1 aracımızı sattık satmadan 1 hafta önce cihazı demonte etmeleri için servis istedik gelemediler ve biz elektirikçiye götürüp söktürdük.

5 - Fora takip denen firmanın sitesindeki telefon hep meşguldür, ve 18:00 dan sonrada santralı kapalıdır.

6- Paranız fazla sinir sistemiz kuvvetli ise vira fora diyoruz. SATANA KADAR ASLAN SONRADA KANARYA OLDULAR YOKLAR.

7- VODAFONE GİBİ BİR FİRMA Fora denen yeni kurulmuş bir firmayı bize sunduğu için ve fora ile oluşan teknik sorunlarıda çözemediği için BİZ TURKCELLE Geçicegiz.

1 yorum:

  1. Fraud firmadır bunu yazan firma. Faturaları ödememek için yaratılmış bir kurgu. Türkiye de ticaretin düştüğü hale bakın. Allah kolaylık ticaret yapanlara..

    YanıtlaSil